Monday, 3 October 2011




mlm tu kami keluar nak tngok bola sekali ngan mkan kat restoran kak tini...maklum la asrama mna bleh kuar sesuka ati jak jdi trpaksa la kmi gnakan segala bakat yg kami ada untuk meloloskan diri dari asrama...lagipun masa ni masa cuti mlm minggu klu x silap...x remaja la klu  mlm minggu stay kat dlm bilik jak mcm anak dara..klu x silap dlm 8 ataw 9 org la gtu kmi kuar...dlm jam 1 kmi dah hbis mkan  dan hbis tngok bola jadi kmi pun nak blik dah..gmbar kat atas ni adalah gmbar semasa kmi dlm perjalanan pulang ke asrama..mulanya kmi nak masuk ke asrama nak pnjat pagar mcm yg kmi wat masa kuar tdi...di sebabkan bru hbis mkan xda la tenaga nak pnjat pgar jdi kmi rancang nak men langgar jak masuk ikut pagar utama...mklum la dah lewat2 gni pasti security dah tido..rupanya jangkaan kami slap..nsib bek la masa tu securitynya bek ati bgi kami masuk gtu jak,,slalunya sapa yg lewat masuk akan di ambil nmanya dan di hntar ke pejabat asram tuk di ambil tindakan..so terselamat la kmi mlm tu.........

No comments:

Post a Comment