Monday, 10 October 2011

Rasa bersalah....

Hari ni aq tlah wat salah sampai sorang BFF ku nangis....
sbnarnya aq xda niat nak wat dia nangis x taw plak smpai gni jadinya...
aq ni pun satu jahat tul mulut.....
nak minta maaf ngan dia tdi tkut plak ada benda yg terbang.....
trpaksa la tuggu smpai reda dah marahnya bru minta maaf...

Tuesday, 4 October 2011



syukur alhamdulilah siap juga prototype ni...
walaupun nmpak simple jjnji ok...
cntik x cntik blakang cite jnji siap tu yg pnting...
siap bleh bekalkan elektrik lagi...hhahahaaha

Monday, 3 October 2011




mlm tu kami keluar nak tngok bola sekali ngan mkan kat restoran kak tini...maklum la asrama mna bleh kuar sesuka ati jak jdi trpaksa la kmi gnakan segala bakat yg kami ada untuk meloloskan diri dari asrama...lagipun masa ni masa cuti mlm minggu klu x silap...x remaja la klu  mlm minggu stay kat dlm bilik jak mcm anak dara..klu x silap dlm 8 ataw 9 org la gtu kmi kuar...dlm jam 1 kmi dah hbis mkan  dan hbis tngok bola jadi kmi pun nak blik dah..gmbar kat atas ni adalah gmbar semasa kmi dlm perjalanan pulang ke asrama..mulanya kmi nak masuk ke asrama nak pnjat pagar mcm yg kmi wat masa kuar tdi...di sebabkan bru hbis mkan xda la tenaga nak pnjat pgar jdi kmi rancang nak men langgar jak masuk ikut pagar utama...mklum la dah lewat2 gni pasti security dah tido..rupanya jangkaan kami slap..nsib bek la masa tu securitynya bek ati bgi kami masuk gtu jak,,slalunya sapa yg lewat masuk akan di ambil nmanya dan di hntar ke pejabat asram tuk di ambil tindakan..so terselamat la kmi mlm tu.........


Bru beli bola baru.......seorang patak(share) RM 10...kmi semua kira2 dlm 7 org la gtu..tpi sayang bola tu x brtahan lama hanya than dlm 3 minggu jak...sebab prtama dia x bertahan kami hantam men atas tar jalan raya mcm mna bola tu x hancur...sebab kedua plak kami sdah di bgi amaran oleh warden jgn men tmpat keta lalu lintas bab tmpat kami men tu blakang blok(asrama) tmpat warden parking keta....tpi dah kna tegur berkali-kali kami masi juga "nang butinang kui butikui"(kpala batu)...lama kelamaan warden dah bosan nak bgi amaran skli dia nmpak kami men kat sana lagi dia trus rampas bola tu....di ctu la juga tmatnya riwayat bola futsal kami yg bharga RM 70....

KAMI



gmbar ni di ambil sewaktu kami maw berangkat keluar dari asrama tuk menyambut thun baru....kat sebelah kiri tu sapik..kat kanan tu haswan jaya..kat tengah tu la aq..sepatutnya mlm tu x bleh kuar bab ada program sambutan thun baru kat dewan...kali ni kami keluar dngan cara yg selesa x mcm slalunya kmi pnjat pagar..kmi nek keta member dia mbik kmi kat asrama...mlm tu kmi smbut thun baru kat tanjung aru kota kinabalu...ramai tul org mlm tu ada yg mndi kat pantai jam 11 lagi...angin lagi bertiup sepoi2 bhasa menambahkan lagi kedinginan mlm itu...hehehehehehehe
tepat pukul 12 tngah mlm kelihatan langit sdah mulai cerah di terangi cahaya bunga api yg bnyak dan cntik2...kmi caw(berangkat) dri tnjung aru dkat pukul 2 dah dan kami pi lagi kat anjung selera tuk mkan2...dlm jam 4 gtu bru kmi blik ke asrama blik...itu la kenangan kmi semasa menyambut thun baru 2011....

Sunday, 2 October 2011

Perkataan Cinta Mmg Mudah Untuk Dilafazkan Mlah Ramai Yang Mampu Mengukir Pengertian Cinta Itu Dgn Perkataan Yang Indah2....
Berbagai Falsafah Juga Mudah Di Ungkapkan Mengenai Cinta..
Namun Memenuhi Bukti Sebuah Kecintaan Itu Bukan La Suatu Perkara Yang Mudah.... 






....#########
.....
#############
...
###############
..
#################..................###
..
##################..........#########
.......
#################......#############
.......
################..###############
.........
################################
...........
###############################
..............
############################
................
#########################
..................
######################
....................
###################
......................
#################
........................
##############
...........................
###########
.............................
#########
...............................
#######
.................................
#####
...................................
###
.....................................
#
.......................................

.......................................

.....................................

...................................

.................................

..............................

............................

.........................

......................

..................

.............

.........

......

....

......
.........................
..........
.........................
..............
........................
...................
.....................
................
....................
..............
.................
.............

...........

..........

.........

.........

..........

..............

...................

..........................

...............................

.................................

.................................

..............................

.........................

..................

.............

.....

...

.
.................................
.....................................
.
......................................
..
.....................................
...
....................................
.....
................................
........
.........................
...........
...................
..............
..............
..................
.......
.....................
..
.......................