Sunday, 6 November 2011

hari yg boring.....
ari ni ari raya tpi mcm bukn ari raya jak...
bangun pukul 8 grak nek keta kna hntar pi terminal bas KK..
pastu nek bas blik sepanggar..
aduii bgini la yg dikatakan ari ray...

klu aq kat kmpung ni mesti meriah punya..
klu ku taw la bgini kejdiannya kompopm aq dah blik..
tpi smpai bila2 pn aq dan sapa2 xkan prnah taw apa akan trjadi di masa hadapan....
kerna itu semua kuasa Allah yg maha besar....

nak jln pi beraya xda transport plak...
nek bas..aduuuiii..pallis2..
kata org semennjung selisih 44 malaikat...

exam udah mampir..
nak blajar blum ada mood...
Ya Allah apa yg harus aq lakukan...

Ya Allah berikn la aq kekuatan untuk menmpuhi semua ini...
pa2 pn bgi nak mnghilangkn BORING tu trpaksa la tido...
Cas Mata lagiiiiiiiiiiiii.....

Saturday, 5 November 2011

i miss u all....

rasa sedih plak bila tngok gmbar ni....
mklum la x dpt blik kampung beraya sama2x..
tpi xpa bab kali ni dah kali ke-2 x dpt beraya kat kmpung...
alah bisa tegal biasa...betul ka pepatah aq ni???
hehhehehehe...hntam saja la...

i miss my mama,abah,kakak,abg,anak buah dan semua yg ada kat gmbar ni...
x lupa jg pada yg bru mlihat dunia..
mklum la gmbar ni raya tahun 2008 punya...
jdi fham2 la...klu x fham kaw tnya la lalat...
moga kamu semua sntiasa dlm keadaan sjahtera..

rasanya bukan aq sorang jak yg x blik raya,,,,
abg aq sorang kat JB(johor bharu) tu pun x blik....
pdan muka..ada juga kawan ku..hahhaahaha..
harap2 sukses dlm bidang yg di ceburi..

tunggu dulu ada 3 org lagi siblings ku yg x blik...
hheheehehe..ada lagi kawan..
adik pompuan  ku spm tahun ni jdi kakak ku sorang yg mengajar kat skolah dia tu nak dia blajar...
jdi x lah blik...
sorang lagi xda cuti ,jdi beraya la pat mentua dia kat KK jga....
ahhh pat dia ni la aq stay slalu..
konklusinya kmi 4 org x blik raya..
yeahhhh ramai juga senasib aq ni rupanya..hahahaha

tpi best gak raya pat org ni...
esok nak raya mlmnya dah ramai yg jemput dtg umah...
thanks u allz...
klu nak hadir tuk semua jmputan xda masalah...
yg masalahnya xda transport..
nak nek bas???aduii harap lah....
(memilih sangatkan rasa lah sndiri)
yg teakhir saya nak katakan ialah............


SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL-ADHA
BUAT SEMUA UMAT ISLAM TERUTAMA MY FAMILY..
LOVE YOU'LL FOREVER